15 maj 2009

TVJUVTITTA PÅ TEFIKA OCH KAK-MONSTER

Tillsammans med duktiga fotografen Tina Stafrén har temakerskan gjort en story, ett Afternoon tea på Nordiska. Vi kallar det för "tefika". Sweet Pauls lampa inspirerade till de tokiga "kak-monstren". Hela reportaget kommer i Amelia HÖST, en specialtidning som kommer ut den 6 augusti 2009. Håll utkik efter tidningen på närmaste försäljningsställe eller beställ tidningen här. Den fina koppen med inbyggd tekanna heter MONA efter min svärmor och finns i Brunkullans webshop.

11 maj 2009

MÖTE MED MATDISTRIKTET

Temakerskan har varit i storstan' (läs Stockholm) och demonstrerat teer på underbara Matdistriktet på Rådmansgatan 57 i Stockholm. På Matdistriktet hittar du ett noggrant utvalt sortiment av medveten mat, helt enkelt en oas för matnördar och smakesteter.

Matdistriktet bryr sig om råvarors ursprung och de händer som har bearbetat dom. Här finns också alla Brunkullans tesorter att köpa. Vägg-i-vägg ligger CousCousCatering som står för mat och bak på Matdistriktet. Superskön atmosfär, coola människor och het musik i en härlig blandning. Missa inte ett besök nästa gång du är i storstan'.