Te är en färskvara. I olika grad beroende på vilken tegenre det handlar om, men ändå en färskvara. Te kan huvudsakligen degenereras genom oxidering (exponering med syre), fotolys (exponering med ljus) och förmultning (aktivitet från bakterier eller mögel). Hur kan vi förhindra det och ge vi våra teer ett långt och lyckligt liv?Hälsa på hos hos Tebloggen för att läsa vidare.os
18 okt. 2008
FANTASTISK TEBLOGG
Jag har just hittat en riktigt bra teblogg som jag verkligen kan rekommendera. Här kommer ett utdrag om förvaring av te från TeBloggen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kul att du hittat till Tebloggarens blogg. Håller helt med om att den är fantastisk :)
SvaraRaderaTack för tipset, jättebra blogg!
SvaraRaderaJa den sidan var jättefin! Mycket nyttigt att läsa:)
SvaraRaderaSusanne