7 okt. 2008

TANKAR inför EARTH WORKSHOP i TURIN

Idag klurar jag på vilka myter det finns inom restaurangbranchen vad gäller sann gastronomi och hur krogarna kan bli mer "hållbara". Med sann gastronomi menar jag matkultur som alltid bry sig om vad som sker på jorden, med människor och natur, beroende på vad man lägger på bordet. Alla politiker borde vara sanna gastronomer. Då skulle världen se annorlunda ut. Vill du följa med i debatten och göra inlägg kan du besöka Slow Foods sida om Terra Madre Earth Workshop där undertecknad är moderator.

2 kommentarer:

  1. Spännande med Terra Madre, jag ska ta mig tid att läsa dina inlägg där. Hoppas du får det riktigt bra därnere!

    SvaraRadera
  2. Tackar! Det blir otroligt spännande. 1000 kockar, 5000 producenter och 800 akademiker från hela jorden samlas och pratar hållbar gastronomi!

    SvaraRadera