1 dl crème fraiche
½ dl rivern ost
1 msk finstrimlad basilika
Salt och peppar
Servera chipsen med en klick crème fraiche smaksatt med valfri riven ost,salt och peppar. Garnera med granatäppelkärnor.
Foto: Tina Staffrén
A tea, taste and Slow Food inspired blog written by a second generation teamaker from Jämtland, in the North of Sweden
1 dl crème fraiche
½ dl rivern ost
1 msk finstrimlad basilika
Salt och peppar
Servera chipsen med en klick crème fraiche smaksatt med valfri riven ost,salt och peppar. Garnera med granatäppelkärnor.
Foto: Tina Staffrén
Vilken läcker blogg!!! Mari.
SvaraRaderaTack! Vilket bra tips.
SvaraRaderaJag skulle också vilja dela med mig av något trevligt. För er som inte upptäckt fiket Bakverket på Bondegatan 58( 08-640 91 07) i Stockholm, vill jag rekommendera ett fikabesök. Det enda som jag tycker saknas är Brunkullans teer och då speciellt roibos/honeybush, som är min favorit. Men nästa gång jag besöker Bakverket hoppas jag att även det ska finnas att avnjuta.
Margaretha L-H