3 mars 2009

GOTT MED SOCIALA MEDIER?

Temakerskan har börjat microblogga. Du kan följa med på http://brunkullan.bloggy.se/ eller på http://twitter.com/TEMAKERSKAN Spännande som sjutton tycker jag att det är med social media men ibland undrar jag om det kanske inte är som en del skeptiker säger;
"- Twittering stems from a lack of identity. It’s a constant update of who you are, what you are, where you are. Nobody would Twitter if they had a strong sense of identity."Sagt av “The clinical psychologist” Oliver James.
Tiden får väl utvisa. En del trodde visst att internet var en fluga.
Brunkullan har fått ett aldeles eget pressrum i den interaktiva världen också! Adressen är http://www.newsdesk.se/pressroom/brunkullan
Välkommen in på ett besök, jag bjuder gärna på några koppar vår te. Om du mailar mig din snigeladress så kommer ett prov på BRUNKULLANS VÅRTE. Så här blev förresten etiketten. Så visst kan det bli gott med sociala medier!

2 kommentarer:

  1. Sociala medier är bra men svårt, har också registrerat mig som mikrobloggare men nja måste jag säga. Det är som att ställa sig i ett rum fyllt av skrikande människor. Kommentarer ryckta ur sitt sammanhang - det blir svårt. Vem hinner läsa innan det svischar förbi? Annars brinner jag för nätet som medium. Visst är det kul att blanda tradition med ny teknik? Ditt te passar fint både på webb och framförallt i verkliga livet!

    SvaraRadera
  2. Vårte låter smaskens:)
    Och mickroblogg och twitter har jag hört om, men inte fattat vad det är...ska kolla in det.
    Susanne

    SvaraRadera