23 okt. 2009

SMAKFULLA AVKROKAR

Är i fullfärd att avsluta receptskrivande och redigerande av ny bok som kommer att heta Smakfulla Avkrokar. Boken kommer ut (om allt går som det ska) i början av december 2009. En livsstilsbok med en massa recept gjorda av ett härligt gäng som lever sina drömmar, ja gjort sina drömmar verkliga, hjortrondrömmar! Här kommer drömreceptet enligt Camilla Wolgers:

Tänk noga till. Samla ihop livets viktigaste ingredienser och placera dem framför dig så att du ser dem tydligt. Börja med nyfikenhet, ett par rejäla mått. Snåla inte! Under tiden som du finfördelar skrattet till fnitter och småleenden kan du smälta mod och varsamt hälla det i en tanke. Ta en nypa galenskap, om du har en kraftig sort. Smaka av allt eftersom du blandar i lite allvar och förstånd. (Du kan hoppa över förståndet om du vill...) Ta rikligt med kärlek. Du behöver inte vara orolig att du tar för mycket, men se till att du inte bränner dig. Ströa över äkthet och smaka på livet. Känner du ödmjukhet på tungan och kan du känna doften av lycka, ja då har du närt din dröm väl. NJUT av dina drömmar! Foto; Sandra Pettersson

4 kommentarer:

 1. Underbart! Vilket drömrecept... Den boken ser jag fram emot! Hej från Mia Nordbakk

  SvaraRadera
 2. Här är den! Nya Nyfiken-Grön blogg med allt från politik till ecomode.

  http://nyfiken-gron.com/blogg

  Vad tycker du?

  Alexandra

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Det där drömreceptet gillar jag !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 4. Underbart recept, ska hålla utkik efter boken!
  Fick besked av Nordingården att jag vunnit tetävlingen! Hurra! Dessutom har jag ju hittat till din härliga blogg och butik på köpet! Dubbel vinst!
  Har mailat min adress och ser fram emot både te och tesil!
  På återseende nu när jag har hittat hit!
  Varma hälsningar från Växthusmadam

  SvaraRadera